Om KaffeHuset

KaffeHuset´s fornemmeste opgave er at levere  kaffeudstyr, produkter og service på udstyret til vore kunder på bedste vis i hele Danmark.

Bag KaffeHuset står et stort team af erfarne kaffefolk med mange års erfaring i branchen, og vores partnerskab med Bentax gør, at vores viden og knowhow placerer os absolut øverst i Danmark på levering af high-end kaffe og udstyr.
Vi ved alt om kaffe, The, kaffeudstyr, kaffeautomater samt servicering af udstyret.

Vi tilbyder vore kunder en bred vifte af muligheder indenfor kaffe- og vending maskiner. Friskbrygmaskiner til formalet kaffe, helbønnemaskiner til hele kaffebønner, der friskkværnes ved hver brygning, espressomaskiner, der friskkværner hele kaffebønner ved hver brygning og brygger kaffen under tryk, med eller uden frisk mælk, instant-maskiner, hvis det skal være nemt og gå hurtigt, kopsystemer til brygning af filterkaffe, bryganlæg til kantinen eller hvor store mængder er påkrævet, koldvandskølere, når der ønskes koldt drikkevand, food-, snack- og flaske-/dåseautomater, når kantinen ønskes døgnåbent - alle med muligheder for køb, leje og leasing. Endvidere tilbydes forskellige løsninger af betalingssystemer.

Vi tilpasser altid vores tilbud til netop din virksomheds ønsker og behov, tilknyttet en finansieringsløsning, således I har mulighed for at undgå binding af kapital i en kaffemaskine.

Vores udvalg af produkter er af højeste kvalitet og kan tilbyde hele spektret af kaffe, lige fra den kendte "købmands"kaffe kvalitet til specialristet kaffe fra eget risteri.

KaffeHuset er i hele landet.....hurtigt og effektivt... både ved levering af udstyr, produkter eller service.

Vores serviceteam tæller mere end 20 ansatte, der nemt klarer reparationer og servicering af kundernes maskiner i hele Danmark.

KaffeHuset er altid klar med et tilbud og en fleksibel løsning, der passer til jeres virksomhed – hvad enten det gælder køb, leje, eller leasing.

KONTAKT KaffeHusets salgsafdeling på tlf. 70 26 38 30 eller på mail kundeservice@kaffehuset.info - vores sælgere kommer i hele Danmark og kigger gerne forbi for en "kaffe" snak.

VORES FORNEMMESTE OPGAVER ER:

"at finde den rigtige maskine, den ønskedes kaffe og den service der passer til behovet"


BNI logo
Stafet for livet logo

KaffeHuset deltager aktivt flere steder i erhvervsnetværk og støtter foreninger, bl.a. BNI og Stafet for Livet.

Webbureau ITTP