Om KaffeHuset

KaffeHuset´s fornemmeste opgave er at levere  kaffeudstyr, produkter og service på udstyret til vore kunder på bedste vis i hele Danmark.

Bag KaffeHuset står et stort team af erfarne kaffefolk med mange års erfaring i branchen, og vores samarbejde med andre kaffefirmaer gør, at vores viden og knowhow placerer os stærkt i Danmark på levering af kaffeudstyr, service og produkter, men stadigvæk ønsker at bevare den tætte kontakt til vores kunder.

Vi ved alt om kaffe, The, kaffeudstyr, kaffeautomater samt servicering af udstyret.

Vi tilbyder vore kunder en bred vifte af muligheder indenfor kaffe- og vending maskiner. Friskbrygmaskiner til formalet kaffe, Helbønnemaskiner til hele kaffebønner der friskkværnes ved hver brygning, Espressomaskiner der friskkværner hele kaffebønner ved hver brygning og brygger kaffen under tryk, med eller uden frisk mælk, Instant-kaffemaskiner, hvis det skal være nemt og gå hurtigt, kopsystemer til brygning af filterkaffe, Bryganlæg til kantinen eller hvor store mængder er påkrævet, Koldvandskølere når der ønskes koldt drikkevand, food-, snack- og flaske-/dåseautomater, når kantinen ønskes døgnåbent - alle med mulighed for køb, leje og leasing.
Endvidere tilbydes forskellge løsninger af betalingssystemer.

Vi tilpasser altid vores tilbud til netop din virksomheds ønsker og behov, tilknyttet en finansieringsløsning, således I har mulighed for at undgå binding af kapital i en kaffemaskine.

Vores udvalg af produkter er af højeste kvalitet og kan tilbyde hele spektret af kaffe, lige fra den kendte "købmands"kaffe kvalitet til specialristet kaffe fra mindre kafferisterier vi arbejder sammen med.

KaffeHuset er i hele landet.....hurtigt og effektivt... både ved levering af udstyr, produkter eller service.

Vores serviceteam er specialiseret i vores maskiner og klarer reparationer og servicering af kundernes maskiner i hele Danmark. 

KaffeHuset er altid klar med et tilbud og en fleksibel løsning, der passer til jeres virksomhed – hvad enten det gælder køb, leje, eller leasing.

KONTAKT KaffeHusets salgsafdeling på tlf. 70 26 38 30 eller på mail kundeservice@kaffehuset.info - vores sælgere kommer i hele Danmark og kigger gerne forbi for en "kaffe" snak.

VORES FORNEMMESTE OPGAVER ER:

- At finde den rigtige maskine
- De rigtige produkter
 - Den ønskede service
- Den rigtige pris

 


BNI logo
Stafet for livet logo

KaffeHuset deltager aktivt flere steder i erhvervsnetværk og støtter foreninger, bl.a. BNI og Stafet for Livet.

Webbureau ITTP