Om KaffeHuset

KaffeHuset er en kaffegrossist hjemmehørende i Frederikshavn.

Bag virksomheden står 4 erfarne kaffefolk med mere end 25 års erfaring i branchen - vi ved alt om kaffe, the, maskiner og automater samt servicering heraf.

Vi tilbyder vore kunder en bred vifte af muligheder indenfor kaffe- og vending maskiner. Friskbrygmaskiner til formalet kaffe, helbønnemaskiner til hele kaffebønner, der friskkværnes ved hver brygning, espressomaskiner, der friskkværner hele kaffebønner ved hver brygning og brygger kaffen under tryk, med eller uden frisk mælk, instant-maskiner, hvis det skal være nemt og gå hurtigt, kopsystemer til brygning af filterkaffe, bryganlæg til kantinen eller hvor store mængder er påkrævet, koldvandskølere, når der ønskes koldt drikkevand, food-, snack- og flaske-/dåseautomater, når kantinen ønskes døgnåbent - alle med muligheder for køb, leje og leasing. Endvidere tilbydes forskellige løsninger af betalingssystemer.

Vi tilpasser altid vores tilbud til netop din virksomheds ønsker og behov, tilknyttet en finansieringsløsning, således I har mulighed for at undgå binding af kapital i en kaffemaskine.

Vores udvalg af produkter er af højeste kvalitet og vi benytter branchens bedste leverandører. KaffeHuset indgår i et samarbejde med andre kaffefirmaer, så vi er i hele landet. Hurtigt og effektivt.

Vi har vores faste serviceteam, der nemt klarer reparationer og servicering af kundernes maskiner.

KaffeHuset er altid klar med et tilbud og en fleksibel løsning, der passer til jeres virksomhed – hvad enten det gælder køb, leje, eller leasing.

KONTAKT KaffeHusets salgsafdeling på tlf. 70 26 38 30 eller på mail kundeservice@kaffehuset.info

VORES PRISER TÅLER SAMMENLIGNING


White Hawks logo
BNI logo
Stafet for livet logo

KaffeHuset deltager aktivt flere steder - bl.a. hos White Hawks Frederikshavn, BNI og Stafet for Livet.

Webbureau ITTP